Tuesday, May 13, 2008

En feminists idealsamfunn

Hadde vært greiest om vi bare var tvekjønnede alle sammen, liksom.

Hele teksten er så absurd at å kommentere blir overflødig. Det er meg et mysterium at noen virkelig kan ha det sånn med seg selv - penis envy taken to the next level, eller hva det nå er som forårsaker galskapen.

Jeg vet jeg at jeg iallefall har noen kvinnelige lesere. Jeg spør:

- Har dere egentlig lyst til å la alt hår vokse til dere ser ut som en yeti, men lar være fordi dere foretrekker å være konforme, og leve opp til forventningene i et patriarkalsk samfunn?

- Hater dere egentlig BH-ene?

- ... Hater dere egentlig alle klærne vi mannfolk tvinger dere til å gå med?

- Tror dere virkelig at alle med et y-kromosom er latente voldtektsmenn som bare venter på den rette anledningen for å kaste seg over dere?

4 comments:

Anithiel said...

Jeg er, som nevnt i tidligere samtaler, tydeligvis en manssjåvinist, men jeg tar på meg å svare likevel!

1. Nei, jeg liker ikke å være hårete. Jeg skal innrømme at å vimse rundt med en barberhøvel ikke er min favorittaktivitet her i verden, men jeg setter pris på resultatet jeg oppnår. Og jeg kan si ganske skråsikkert at i mitt tilfelle har det fint lite å gjøre med hva menn synes om meg D:

2. DØD OVER BHEN! På andre, that is >:3

3. Den eneste som tvinger meg til å gå med klær er politiet, som pent informerte meg at å vandre rundt sprett naken ikke er lov. Jeg foreslår at vi kvitter oss med denne tulleloven slik at vi alle kan slippe å bruke klær.

4. ... Surprise buttsecks?

Mari said...

Fnis, ettter å ha brukt et par timer på å kose meg med identitetskriser under post-modernismen var dette nesten litt kos. Herlig å kunne relatere ting til pensum. :]

Jeg liker å være kjerring, sånn stort sett. Tviler en gang i måneden, og jeg tviler helt sikkert på om det er hurra å være kjerring om jeg forsøker å presse noen kilo baby ut av meg en eller annen gang.

Sånn ellers liker jeg min (stort sett) feminine og halvveis motebevisste stil. Faen ta samfunnet og mannfolkene som krever dette av meg lizm. Jeg liker å tro at det er valg jeg tar selv, i større eller mindre grad (for å være ..pensum-ish korrekt).

BH-ene mine er jo puppene mine. Jeg liker å late som om det er noe der, slik at mannfolkene skal like meg, for alle vet jo at mannfolk bare digger kjerringer med pupper. ='(

Når det kommer til barbering av diverse kroppsdeler og sånt er det også veldig mye for min egen del. Jeg LIKER følelsen av nybarberte legger, selv om det er et helvete å styre med hele tiden. Og ikke faen om jeg er med på oralsex uten at ting er fikset på nedentil. Oops, jeg snakker om sex. JAJA, FRIGJØRING.

..Jeh. Og alle mannfolk er selvsagt voldtektsmenn. Spesielt hvis de ser på porno ellers. Da blir kvinner automatisk objekter. :)

*bablebable*

Helene said...

Hår ut.
BH inn.
Ellers so har vi det ganske bra?

(Og ja, eg kjem til å bli slått av alle feminister no).
- Au. Du slår som ein mann.

Helene said...

Hva skjeer 'a?